Knäckebrödet Falu Rågrut från Wasa är en populär och ständigt återkommande knäckemacka på frukostbuffén, som måltidstillbehör eller som mellanmål. Det är ett rågknäckebröd bestående av små frasiga luftkuddar i perfekta rader som enkelt anpassas efter den storlek man önskar. Rågrut är ett krispigt och luftigt rågknäckebröd bakat på fullkornsmjöl av råg och innehåller 100% fullkorn. Falu Rågrut fullkornsknäcke är självklart nyckelhålsmärkt samt klimatkompenserat till 100%.
Storlek
470gram
Fullkornsrågmjöl (105 g*), jäst, salt, mältat korn. *i g per 100 g produkt.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller råg och spannmål som innehåller gluten. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1395 kJ |
Energi | 331 kcal |
Fett | 1.5 g |
- Varav mättat fett | 0.3 g |
Kolhydrat | 59.9 g |
- Varav sockerarter | 1 g |
Protein | 9.5 g |
Fiber | 20 g |
Förvaras i högst null°C för optimal hållbarhet upp till 300 dagar.
Total hållbarhet
Upp till 300 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Barilla Sverige AB
Org.nr: 556518-4503
I en portion på 100g finns det 9.5g protein.
Per 100g portion innehåller Falu Rågrut 59.9g kolhydrater tillsammans med 1.5g fett.
Falu Rågrut innehåller följande allergener: råg och spannmål som innehåller gluten.
Falu Rågrut tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Barilla Sverige AB på följande sätt: Telefon: 08-470 76 00. E-post: info@wasabrod.se. Adress: Box 6722 , 133 85 Stockholm .