- Livsmedel
- Kolonial/Speceri
- Hårt bröd/Torra bakverk
- Knäckebröd
- Fäbodknäcke Surdeg
Fäbodknäcke Surdeg
Hållbarhet är vår tradition. Familjebakat i 6 generationer i vårt fossilfria bageri sedan 2013. Vatten från egen källa och svenskodlad råg. Inga tillsatser. Vi följer vår klimatpåverkan från Fält till Butik
Storlek
730gram

Ingredienser & Allergener
Ingredienser
FULLKORNSRÅGMJÖL, VETEKLI, vatten, Surdeg (RÅG, vatten) 4%, malt av KORN, linfrö, VETEMJÖL, salt, jäst
Allergeninformation för Fäbodknäcke Surdeg
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten, råg och vete. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsinnehåll
| Näringsämne | Per 100g |
|---|---|
| Energi | 1450 kJ |
| Energi | 350 kcal |
| Fett | 3.7 g |
| - Varav mättat fett | 0.5 g |
| Kolhydrat | 59 g |
| - Varav sockerarter | 2.6 g |
| Protein | 11 g |
| Salt | 1.2 g |
| Fiber | 23 g |
Förvaring & Hållbarhet
Förvaras i högst null°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Ursprung & Tillverkare
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Säljpartner Häll & Co AB
Org.nr: 556710-9110
Vanliga frågor om Fäbodknäcke Surdeg
Näringsvärde
Vad är proteininnehållet i Fäbodknäcke Surdeg?
I en portion på 100g finns det 11g protein.
Hur mycket kolhydrater och fett finns det i Fäbodknäcke Surdeg?
Per 100g portion innehåller Fäbodknäcke Surdeg 59g kolhydrater tillsammans med 3.7g fett.
Allergener
Innehåller Fäbodknäcke Surdeg några allergener?
Fäbodknäcke Surdeg innehåller följande allergener: spannmål som innehåller gluten, råg och vete.
Vilka allergener kan finnas i spår i Fäbodknäcke Surdeg?
Fäbodknäcke Surdeg tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Vem kan jag kontakta angående Fäbodknäcke Surdeg?
Du kan kontakta Säljpartner Häll & Co AB på följande sätt: Telefon: 08-672 07 50. E-post: info@saljpartner.com. Adress: Isafjordsgatan 5, 164 40 Stockholm.