Storlek
110gram
Ingredienser: Vetemjöl (45%), fullkornsvetemjöl (25%), rågmjöl, fullkornsrågmjöl (9%), skummjölkspulver, socker, salt, solrosolja. Kan innehålla spår av lupin, senap, sesamfrön och sojabönor.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller mjölk, råg och vete. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där sesamfrön, lupin, sojabönor och senap hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1548 kJ |
Energi | 366 kcal |
Fett | 2 g |
- Varav mättat fett | 0.3 g |
Kolhydrat | 69 g |
- Varav sockerarter | 5.5 g |
Protein | 13 g |
Fiber | 10 g |
Salt | 1.2 g |
Förvaras i högst 25°C för optimal hållbarhet upp till 300 dagar.
Förvaringstemperatur
Maximum 25°C
Total hållbarhet
Upp till 300 dagar
Tillverkningsland
Tyskland
Företag
Barilla Sverige AB
Org.nr: 556518-4503
I en portion på 100g finns det 13g protein.
Per 100g portion innehåller Crisp´n Wheat 69g kolhydrater tillsammans med 2g fett.
Crisp´n Wheat innehåller följande allergener: mjölk, råg och vete.
På grund av tillverkningsprocessen kan Crisp´n Wheat innehålla spår av följande allergener: sesamfrön, lupin, sojabönor och senap.
Du kan kontakta Barilla Sverige AB på följande sätt: Telefon: 08-470 76 00. E-post: info@wasabrod.se. Adress: Box 6722 , 133 85 Stockholm .