Hoppa till huvudinnehåll
MatOnline Logo
LivsmedelMatbutiker

© 2025 MatOnline. Alla rättigheter förbehållna.
Kategori och productdata tillhandahålls av dabas.com

  1. Livsmedel
  2. Kolonial/Speceri
  3. Hårt bröd/Torra bakverk
  4. Knäckebröd
  5. Crisp´n Wheat
  1. Livsmedel/
  2. Kolonial/Speceri/
  3. Hårt bröd/Torra bakverk/
  4. Knäckebröd/
  5. Crisp´n Wheat

Crisp´n Wheat

Wasa

Storlek

110gram

Crisp´n Wheat

Ingredienser & Allergener

Ingredienser

Ingredienser: Vetemjöl (45%), fullkornsvetemjöl (25%), rågmjöl, fullkornsrågmjöl (9%), skummjölkspulver, socker, salt, solrosolja. Kan innehålla spår av lupin, senap, sesamfrön och sojabönor.

Allergeninformation för Crisp´n Wheat

Mjölk(Innehåller)
Råg(Innehåller)
Sesamfrön(Kan innehålla)
Vete(Innehåller)
Lupin(Kan innehålla)
Sojabönor(Kan innehålla)
Senap(Kan innehålla)

För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller mjölk, råg och vete. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där sesamfrön, lupin, sojabönor och senap hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..

Näringsinnehåll

NäringsämnePer 100g
Energi1548 kJ
Energi366 kcal
Fett2 g
- Varav mättat fett0.3 g
Kolhydrat69 g
- Varav sockerarter5.5 g
Protein13 g
Fiber10 g
Salt1.2 g

Förvaring & Hållbarhet

Förvaras i högst 25°C för optimal hållbarhet upp till 300 dagar.

Förvaringstemperatur

Maximum 25°C

Total hållbarhet

Upp till 300 dagar

Ursprung & Tillverkare

Tillverkningsland

Tyskland

Företag

Barilla Sverige AB

Org.nr: 556518-4503

Kontakt

Box 6722

133 85 Stockholm

Tel: 08-470 76 00

info@wasabrod.se

Besök webbplats

Vanliga frågor om Crisp´n Wheat

Näringsvärde

Vad är proteininnehållet i Crisp´n Wheat?

I en portion på 100g finns det 13g protein.

Hur mycket kolhydrater och fett finns det i Crisp´n Wheat?

Per 100g portion innehåller Crisp´n Wheat 69g kolhydrater tillsammans med 2g fett.

Allergener

Innehåller Crisp´n Wheat några allergener?

Crisp´n Wheat innehåller följande allergener: mjölk, råg och vete.

Vilka allergener kan finnas i spår i Crisp´n Wheat?

På grund av tillverkningsprocessen kan Crisp´n Wheat innehålla spår av följande allergener: sesamfrön, lupin, sojabönor och senap.

Vem kan jag kontakta angående Crisp´n Wheat?

Du kan kontakta Barilla Sverige AB på följande sätt: Telefon: 08-470 76 00. E-post: info@wasabrod.se. Adress: Box 6722 , 133 85 Stockholm .

←Tillbaka till Produkter