- Livsmedel
- Kolonial/Speceri
- Hårt bröd/Torra bakverk
- Knäckebröd
- Brungräddat
Brungräddat
Storlek
740gram
Ingredienser & Allergener
Ingredienser
Ingredienser: Fullkornsrågmjöl, jäst, kornmaltextrakt (2,1%), salt.
Allergeninformation för Brungräddat
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller korn och råg. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsinnehåll
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1380 kJ |
Energi | 328 kcal |
Fett | 1.5 g |
- Varav mättat fett | 0.3 g |
Kolhydrat | 58 g |
- Varav sockerarter | 1 g |
Protein | 10 g |
Fiber | 21 g |
Järn | 3 mg |
Magnesium | 90 mg |
Zink | 2.7 mg |
Förvaring & Hållbarhet
Förvaras i högst null°C för optimal hållbarhet upp till 300 dagar.
Total hållbarhet
Upp till 300 dagar
Ursprung & Tillverkare
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Barilla Sverige AB
Org.nr: 556518-4503
Vanliga frågor om Brungräddat
Näringsvärde
Vad är proteininnehållet i Brungräddat?
I en portion på 100g finns det 10g protein.
Hur mycket kolhydrater och fett finns det i Brungräddat?
Per 100g portion innehåller Brungräddat 58g kolhydrater tillsammans med 1.5g fett.
Allergener
Innehåller Brungräddat några allergener?
Brungräddat innehåller följande allergener: korn och råg.
Vilka allergener kan finnas i spår i Brungräddat?
Brungräddat tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Vem kan jag kontakta angående Brungräddat?
Du kan kontakta Barilla Sverige AB på följande sätt: Telefon: 08-470 76 00. E-post: info@wasabrod.se. Adress: Box 6722 , 133 85 Stockholm .