Italienska savoiardikex för tillagning av Tiramisù. Även utmärkta att servera till bakverk och glass.
Storlek
200gram
Ingredienser: VETEMJÖL, socker, färska ÄGG 26%, glukossirap, bakpulver (ammoniumvätekarbonat, natriumvätekarbonat, dinatriumdifosfat), naturliga aromer. Kan innehålla spår av SENAP och SOJA.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller vete och ägg. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där sojabönor och senap hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1615 kJ |
Energi | 381 kcal |
Fett | 3.8 g |
- Varav mättat fett | 0.9 g |
Kolhydrat | 78 g |
- Varav sockerarter | 42 g |
Protein | 7.8 g |
Salt | 0.21 g |
Förvaras i högst null°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Italien
Företag
Di Luca & Di Luca AB
Org.nr: 556459-2078
I en portion på 100g finns det 7.8g protein.
Per 100g portion innehåller Vicenzovo Savoiardo kex 78g kolhydrater tillsammans med 3.8g fett.
Vicenzovo Savoiardo kex innehåller följande allergener: vete och ägg.
På grund av tillverkningsprocessen kan Vicenzovo Savoiardo kex innehålla spår av följande allergener: sojabönor och senap.
Du kan kontakta Di Luca & Di Luca AB på följande sätt: Telefon: 08-556 942 00. E-post: info@zeta.nu. Adress: Alsnögatan 11 7tr, 116 44 Stockholm.