Storlek
100gram
Ingredienser: DINKELVETEMJÖL/SPELTHVEDEMEL 43 %, VETEMJÖL/HVEDEMEL, VETESTÄRKELSE/HVEDESTIVELSE, vegetabilisk olja 5,5 % (solros/solsikke, oliv 30 %, shea, kokos), socker, salt, maltextrakt (KORN/BYG), jäst/gær, emulgeringsmedel (SOJALECITIN), KORNMALT/BYGMALT, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra).
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten, korn, sojabönor och vete. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1800 kJ |
Energi | 420 kcal |
Fett | 7 g |
- Varav mättat fett | 1.1 g |
Kolhydrat | 79 g |
- Varav sockerarter | 3.7 g |
Protein | 9.8 g |
Salt | 2.1 g |
Fiber | 2 g |
Förvaras i högst null°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Orkla Confectionery & Snacks SE
Org.nr: 556516-5254
I en portion på 100g finns det 9.8g protein.
Per 100g portion innehåller LÄTTA DINKELKEX 79g kolhydrater tillsammans med 7g fett.
LÄTTA DINKELKEX innehåller följande allergener: spannmål som innehåller gluten, korn, sojabönor och vete.
LÄTTA DINKELKEX tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Orkla Confectionery & Snacks SE på följande sätt: Telefon: 0303-20 90 00. Adress: Box 1196, 171 23 Solna.