Storlek
175gram
Ingredienser: RÅGmjöl (75%), margarin (palmolja, SMÖR, vatten, rapsolja, salt, emulgeringsmedel (E471, E322), dextros, surhetsreglerande medel (E330)), VETEmjöl, kryddblandning (tomatpulver, havsalt, kryddor, glukossirap, lök, morötter, grönsaksextrakt, örter), havssalt (0,5%) Kan innehålla spår av ägg, jordnötter, sesamfrön och nötter.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten och mjölk. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där nötter, ägg, jordnötter och sesamfrön hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1864 kJ |
Energi | 445 kcal |
Fett | 15 g |
- Varav mättat fett | 5.7 g |
Kolhydrat | 64 g |
- Varav sockerarter | 0.7 g |
Protein | 9.7 g |
Salt | 1.3 g |
Förvaras i högst 35°C för optimal hållbarhet upp till 300 dagar.
Förvaringstemperatur
Maximum 35°C
Total hållbarhet
Upp till 300 dagar
Tillverkningsland
Danmark
Företag
Mjälloms Tunnbröd AB
Org.nr: 556315-7618
I en portion på 100g finns det 9.7g protein.
Per 100g portion innehåller Bornholmske Rugkiks Pikant 64g kolhydrater tillsammans med 15g fett.
Bornholmske Rugkiks Pikant innehåller följande allergener: spannmål som innehåller gluten och mjölk.
På grund av tillverkningsprocessen kan Bornholmske Rugkiks Pikant innehålla spår av följande allergener: nötter, ägg, jordnötter och sesamfrön.
Du kan kontakta Mjälloms Tunnbröd AB på följande sätt: Telefon: 0613-71 13 50. E-post: info@mjalloms.se. Adress: Industrivägen 10, 873 72 Ullånger.