Singoalla lanserades 1964 och har sedan dess varit ett älskat kex med sin perfekta balans mellan syrlighet och sötma. Singoalla finns numera i flera olika smaker såsom Blåbär Vanilj, Mango Passion, Hallon, Jordgubb & Rabarber, samt årets nyhet Hallon & Lakrits.
Storlek
190gram
Ingredienser: VETEMJÖL/HVEDEMEL, kräm med vaniljsmak 23 % (socker, fullhärdat kokosfett, emulgeringsmedel (sojalecitin), surhetsreglerande medel (citronsyra), arom (vanillin)), blåbärsfyllning 14 % (socker, glukossirap, vatten, blåbärsjuicekoncentrat 4,9 %, geleringsmedel (karragenan), aromer), socker, vegetabilisk olja (solros/solsikke, shea, kokos), invertsocker, bakpulver/hævemiddel (natriumbikarbonat, hjorthornssalt/hjortetakssalt), salt, KORNMALT/BYGMALT, emulgeringsmedel (SOJALECITIN), aromer. Kan innehålla spår av HASSELNÖTTER/HASSELNØDDER och MJÖLK/MÆLK.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten och sojabönor. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där nötter och mjölk hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 2000 kJ |
Energi | 470 kcal |
Fett | 19 g |
- Varav mättat fett | 9.7 g |
Kolhydrat | 71 g |
- Varav sockerarter | 38 g |
Protein | 4.1 g |
Salt | 0.6 g |
Fiber | 1 g |
Förvaras i 10°C till 22°C för optimal hållbarhet upp till 240 dagar.
Förvaringstemperatur
10°C till 22°C
Total hållbarhet
Upp till 240 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Orkla Confectionery & Snacks SE
Org.nr: 556516-5254
I en portion på 100g finns det 4.1g protein.
Per 100g portion innehåller Blåbär 71g kolhydrater tillsammans med 19g fett.
Blåbär innehåller följande allergener: spannmål som innehåller gluten och sojabönor.
På grund av tillverkningsprocessen kan Blåbär innehålla spår av följande allergener: nötter och mjölk.
Du kan kontakta Orkla Confectionery & Snacks SE på följande sätt: Telefon: 0303-20 90 00. Adress: Box 1196, 171 23 Solna.