Storlek
100gram
MJÖLKchoklad (24%) (socker, kakaosmör, helMJÖLKpulver, kakaomassa, emulgeringsmedel: SOJAlecitin), vanlig choklad (24%) (kakaomassa, socker, kakaosmör, MJÖLKfett, emulgeringsmedel: SOJAlecitin), VETEmjöl, kandisocker (14%), vit choklad (12%) (socker, kakaosmör, helMJÖLKpulver, emulgeringsmedel: SOJAlecitin), SMÖR (5%), havssalt, bakpulver: natriumbikarbonat. Mjölkchoklad: min 30,3% kakaoingredienser, min 18,2% mjölkingredienser. Vanlig choklad: min 51% kakaoingredienser. Kan innehålla spår av ÄGG, NÖTTER och SESAMFRÖN.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller mjölk, sojabönor och spannmål som innehåller gluten. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där ägg, sesamfrön och nötter hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Förvaras i 12°C till 20°C för optimal hållbarhet upp till 456 dagar.
Förvaringstemperatur
12°C till 20°C
Total hållbarhet
Upp till 456 dagar
Tillverkningsland
Belgien
Företag
Arvid Nordquist HAB
Org.nr: 556007-7868
Belgian Chocolate Thins kakor innehåller följande allergener: mjölk, sojabönor och spannmål som innehåller gluten.
På grund av tillverkningsprocessen kan Belgian Chocolate Thins kakor innehålla spår av följande allergener: ägg, sesamfrön och nötter.
Du kan kontakta Arvid Nordquist HAB på följande sätt: Telefon: 08-799 18 00. E-post: info@arvidnordquist.se . Adress: Box 1285, 171 25 Solna.