Blandsvamp

BORGENS

Storlek

800gram

Blandsvamp

Ingredienser & Allergener

Ingredienser

Blandad svamp; Ostronskivling, nameko, shiitake, blodriska, gråmusseron, riddarmusseron och champinjoner. Svamparna är skurna i bitar, förvällda och inlagda i svag saltlag.

Näringsinnehåll

NäringsämnePer 100g
Energi100 kJ
Energi25 kcal
Fett0.5 g
Kolhydrat3 g
Protein3 g
Järn0.9 mg

Förvaring & Hållbarhet

Förvaras i 1°C till 25°C för optimal hållbarhet upp till 1440 dagar.

Förvaringstemperatur

1°C till 25°C

Total hållbarhet

Upp till 1440 dagar

Ursprung & Tillverkare

Tillverkningsland

Sverige

Företag

Borgens Konserver AB

Org.nr: 556294-2846

Kontakt

Trädgårdsgatan 1

387 31 Borgholm

Tel: 0485-100 16

anders@borgens.se

Besök webbplats

Vanliga frågor om Blandsvamp

Näringsvärde

Vad är proteininnehållet i Blandsvamp?

I en portion på 100g finns det 3g protein.

Hur mycket kolhydrater och fett finns det i Blandsvamp?

Per 100g portion innehåller Blandsvamp 3g kolhydrater tillsammans med 0.5g fett.