Garbanzobönan, även kallad Kikärta, är en trevlig böna med söt och nötaktig smak. Den används i bland annat falafel och hummus. Bönan mosar sig inte under kokning och används därför med fördel i både grytor och soppor.
Storlek
2600gram
Kikärtor (Garbanzobönor), vatten, salt. ***Produktsammansättningen kan ändras, läs därför alltid ingrediensförteckningen på förpackningen.***
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 507 kJ |
Energi | 121 kcal |
Fett | 2.5 g |
- Varav mättat fett | 0.3 g |
Kolhydrat | 14 g |
- Varav sockerarter | 0 g |
Protein | 7.2 g |
Salt | 0.6 g |
Fiber | 6.8 g |
Förvaras i 5°C till 30°C för optimal hållbarhet upp till 1095 dagar.
Förvaringstemperatur
5°C till 30°C
Total hållbarhet
Upp till 1095 dagar
Tillverkningsland
Italien
Företag
AB Tage Lindblom
Org.nr: 556020-9107
I en portion på 100g finns det 7.2g protein.
Per 100g portion innehåller Stora Kikärtor/Garbanzobönor 14g kolhydrater tillsammans med 2.5g fett.