Hoppa till huvudinnehåll
MatOnline Logo
LivsmedelMatbutiker

© 2025 MatOnline. Alla rättigheter förbehållna.
Kategori och productdata tillhandahålls av dabas.com

  1. Livsmedel
  2. Kolonial/Speceri
  3. Grönsaker
  4. Grönsaksinläggningar
  5. Pesto genovese
  1. Livsmedel/
  2. Kolonial/Speceri/
  3. Grönsaker/
  4. Grönsaksinläggningar/
  5. Pesto genovese

Pesto genovese

PEDROS

Storlek

1000gram

Ingen bild tillgänglig

Ingredienser & Allergener

Ingredienser

48% solrosolja, 34% basilika, 10% CASHEWNÖTTER, 3% salt, 0,5% PARMIGIANO REGGIANO OST, vitlök, MJÖLKSYRA.

Allergeninformation för Pesto genovese

Cashewnöt(Innehåller)
Mjölk(Innehåller)
Nötter(Innehåller)

För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller cashewnöt, mjölk och nötter. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..

Näringsinnehåll

NäringsämnePer 100g
Energi2340 kJ
Energi568 kcal
Fett58.5 g
Kolhydrat5 g
Protein5.3 g

Förvaring & Hållbarhet

Förvaras i högst null°C för optimal hållbarhet upp till 730 dagar.

Total hållbarhet

Upp till 730 dagar

Ursprung & Tillverkare

Tillverkningsland

Italien

Företag

Matkompaniet AB

Org.nr: 556412-6307

Kontakt

Företagsgatan 55

504 64 Borås

Tel: 033-22 52 00

info@matkompaniet.se

Besök webbplats

Vanliga frågor om Pesto genovese

Näringsvärde

Vad är proteininnehållet i Pesto genovese?

I en portion på 100g finns det 5.3g protein.

Hur mycket kolhydrater och fett finns det i Pesto genovese?

Per 100g portion innehåller Pesto genovese 5g kolhydrater tillsammans med 58.5g fett.

Allergener

Innehåller Pesto genovese några allergener?

Pesto genovese innehåller följande allergener: cashewnöt, mjölk och nötter.

Vilka allergener kan finnas i spår i Pesto genovese?

Pesto genovese tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.

Vem kan jag kontakta angående Pesto genovese?

Du kan kontakta Matkompaniet AB på följande sätt: Telefon: 033-22 52 00. E-post: info@matkompaniet.se. Adress: Företagsgatan 55, 504 64 Borås.

←Tillbaka till Produkter