Zeta Halkidikioliver urkärnade är gröna, vackra halkidikioliver från Grekland skördade när de är som bäst, redan i slutet av september. Då är de ännu inte riktigt mogna utan spänstiga, fasta och sprängfyllda med smak! Frisk, nötig smak som drar åt citrus. Goda till ost, i eller till drinken, i sallader eller grytor, gärna med fisk eller kyckling. Oliverna är maskinellt urkärnade. Någon kärna eller rest av kärna kan finnas kvar. Överblivna oliver höjer vilken vardagssallad som helst till skyarna.
Storlek
1600gram
Ingredienser: Urkärnade halkidikioliver, vatten, salt, surhetsreglerande medel E270.
Förvaras i 8°C till 25°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
8°C till 25°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Grekland
Företag
Di Luca & Di Luca AB
Org.nr: 556459-2078