Gari ingefära för sushi
Storlek
1500gram
Ingefära, vatten, salt, konserveringsmedel E260, E202, antioxidantionsmedel E3320, övriga tillsatser: E951, E954, E955, smakförstärkare E621.
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 73 kJ |
Energi | 17.4 kcal |
Fett | 0.4 g |
- Varav mättat fett | 0.4 g |
- Varav fleromättat fett | 0 g |
- Varav enkelomättat fett | 0 g |
Kolhydrat | 2 g |
- Varav sockerarter | 1 g |
Protein | 0.65 g |
Fiber | 1.8 g |
Vitamin D | 0 µg |
Vitamin C | 0 mg |
Vitamin A | 0 µg |
Vitamin E | 0 mg |
Vitamin K | 0 µg |
Vitamin B6 | 0 mg |
Natrium | 0.8972 g |
Varav stärkelse | 1 g |
Förvaras i högst null°C för optimal hållbarhet upp till 730 dagar.
Total hållbarhet
Upp till 730 dagar
Tillverkningsland
Kina
Företag
Saigon Food AB
Org.nr: 556605-1255
I en portion på 100g finns det 0.65g protein.
Per 100g portion innehåller Gari Ingefära 2g kolhydrater tillsammans med 0.4g fett.