Ett enkelt sätt att bli pizzaproffs. Pizzan gräddas enkelt i en pizzaugn eller varmluftsugn.
Storlek
500gram
Botten 57% (VETEmjöl, vatten, rapsolja, jäst, rörsocker, salt) OST 20% (Pastöriserad mjölk, salt 1,3%, syrningskultur, ystenzym, kalciumklorid) Tomatsås 11% (vatten, tomatkoncentrat, oregano, basilika, svartpeppar, socker) Kebab 8% (Nötkött, vatten, kryddor (salt, modifierad stärkelse (majs och tapioka, E1442), svartpeppar, libbsticka, vitlök, oregano, paprika, ingefära, socker (glukos), arom), potatisfiber, tapioka, stabiliseringsmedel (E450, E451), socker (glukos) salt, psyllium, nötprotein. Kraftigt saltat) Jalapeño 4% (Grön jalapeño, vatten, vinäger, salt, SESAMOLJA, vitlökspulver, gurkmeja, konsistensmedel: kalciumklorid). ***Produktsammansättningen kan ändras, läs därför alltid ingrediensförteckningen på förpackningen.***
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller vete, mjölk, sesamfrön och laktos. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1080 kJ |
Energi | 259 kcal |
Fett | 8.8 g |
- Varav mättat fett | 4.5 g |
Kolhydrat | 32.2 g |
- Varav sockerarter | 3.3 g |
Protein | 11.6 g |
Salt | 1.2 g |
Förvaras i -25°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
-25°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
AB Tage Lindblom
Org.nr: 556020-9107
I en portion på 100g finns det 11.6g protein.
Per 100g portion innehåller Pizza Kebab 32.2g kolhydrater tillsammans med 8.8g fett.
Pizza Kebab innehåller följande allergener: vete, mjölk, sesamfrön och laktos.
Pizza Kebab tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta AB Tage Lindblom på följande sätt: Telefon: 08-564 705 10. E-post: info@tagelindblom.se. Adress: Ynglingavägen 1, 177 57 Järfälla.