Våra ekologiska urkärnande plommon är söta, smakrika och fiberrika. Katrinplommon används som smaksättare eller som tillbehör till främst griskött, fetare fågel eller revbensspjäll. Andra användningsområden är i såser, kompotter, yoghurt, bakverk, desserter och marmelad, samt till frukostflingor eller fil.
Storlek
1000gram

Urkärnade torkade plommon*. *Ekologisk ingrediens. ***Produktsammansättningen kan ändras, läs därför alltid ingrediensförteckningen på förpackningen.***
| Näringsämne | Per 100g |
|---|---|
| Energi | 1130 kJ |
| Energi | 270 kcal |
| Fett | 0.3 g |
| - Varav mättat fett | 0.1 g |
| Kolhydrat | 64 g |
| - Varav sockerarter | 38 g |
| Protein | 2 g |
| Salt | 0 g |
Förvaras i 4°C till 20°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
4°C till 20°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Turkiet
Företag
AB Tage Lindblom
Org.nr: 556020-9107
I en portion på 100g finns det 2g protein.
Per 100g portion innehåller Torkade Katrinplommon Eko 64g kolhydrater tillsammans med 0.3g fett.