Saltå Kvarns mullbär har en ljuvlig smak och konsistens som påminner om mjuk vaniljkola. De ekologiska bären odlas i östra och sydöstra Turkiet, där de också får torka långsamt i solen. Mullbär är rika på kalcium och järn och har högt fiberinnehåll. Mullbär är väldigt goda att äta direkt ur påsen men passar också utmärkt i gröt, müsli, bakverk och nötblandningar. Strö lite mullbär över en välkryddad orientalisk gryta för extra smakhöjd.
Storlek
125gram

Ingredienser: Ekologiska soltorkade mullbär* *KRAV-certifierad ekologisk ingrediens
| Näringsämne | Per 100g |
|---|---|
| Energi | 1400 kJ |
| Energi | 340 kcal |
| Fett | 0.8 g |
| - Varav mättat fett | 0.5 g |
| Kolhydrat | 75 g |
| - Varav sockerarter | 28 g |
| Protein | 2.8 g |
| Salt | 0.01 g |
| Fiber | 8.9 g |
| Järn | 9.4 mg |
| Kalcium | 376 mg |
| Fosfor | 121 mg |
| Magnesium | 99 mg |
Förvaras i högst 22°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
Maximum 22°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Turkiet
Företag
Saltå Kvarn AB
Org.nr: 556539-6966
I en portion på 100g finns det 2.8g protein.
Per 100g portion innehåller Mullbär KRAV 75g kolhydrater tillsammans med 0.8g fett.