Saltå Kvarns softa dadlar är av sorten Deglet Nour och växer i Tunisien. De mogna dadlarna lämnas kvar på träden för att torka i solen. Därefter plockas de och kärnas försiktigt ur för hand. Softa dadlar används som färska dadlar. Du kan äta dem som de är eller använda dem i mat, bakning, desserter m.m.
Storlek
200gram

Ingredienser Ekologiska soltorkade dadlar* *KRAV-certifierad ekologisk ingrediens
| Näringsämne | Per 100g |
|---|---|
| Energi | 1240 kJ |
| Energi | 290 kcal |
| Fett | 0.5 g |
| - Varav mättat fett | 0.1 g |
| Kolhydrat | 67 g |
| - Varav sockerarter | 55 g |
| Protein | 2 g |
| Salt | 0.5 g |
| Fiber | 7 g |
| Vitamin B6 | 0.3 mg |
Förvaras i högst 22°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
Maximum 22°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Turkiet
Företag
Saltå Kvarn AB
Org.nr: 556539-6966
I en portion på 100g finns det 2g protein.
Per 100g portion innehåller Dadlar KRAV 67g kolhydrater tillsammans med 0.5g fett.