- Livsmedel
- Kolonial/Speceri
- Frukt/Bär
- Frukt/bär konserver, sötade
- Aprikoshalvor i sockerlag
Aprikoshalvor i sockerlag
Aspis
Aprikoshalvor i sockerlag för desserter, garnering och sallader.
Storlek
2500gram

Ingredienser & Allergener
Ingredienser
Aprikoser, vatten, socker.
Näringsinnehåll
| Näringsämne | Per 100g |
|---|---|
| Energi | 295 kJ |
| Energi | 70 kcal |
| Fett | 0.1 g |
| - Varav mättat fett | 0 g |
| Kolhydrat | 15.5 g |
| - Varav sockerarter | 14.5 g |
| Protein | 0.8 g |
| Salt | 0 g |
| Fiber | 1.4 g |
Förvaring & Hållbarhet
Förvaras i högst 22°C för optimal hållbarhet upp till 1080 dagar.
Förvaringstemperatur
Maximum 22°C
Total hållbarhet
Upp till 1080 dagar
Ursprung & Tillverkare
Tillverkningsland
Grekland
Företag
Martin & Servera AB
Org.nr: 556233-2451
Vanliga frågor om Aprikoshalvor i sockerlag
Näringsvärde
Vad är proteininnehållet i Aprikoshalvor i sockerlag?
I en portion på 100g finns det 0.8g protein.
Hur mycket kolhydrater och fett finns det i Aprikoshalvor i sockerlag?
Per 100g portion innehåller Aprikoshalvor i sockerlag 15.5g kolhydrater tillsammans med 0.1g fett.