Kokosmjölk är en basingrediens i det asiatiska köket och används bl.a.i curryrätter, soppor, såser och grönsaksrätter. Kung Markattas ekologiska ekologiska kokosmjölk tas fram genom att kokosfruktköttet från ekologiskt odlade kokosnötter pressas och sedan blandas med vatten för att uppnå den rätta krämigheten. Om du vill ha en lättare variant kan du själv spä ut den med mer vatten. Ren kokosmjölk kan också frysas in.
Storlek
3000milliliter
Ingredienser: Vatten, kokosnötsextrakt från pressat kokosfruktkött** (45%).**=Ekologisk ingrediens
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 181 kcal |
Energi | 747 kJ |
Kalcium | 0 mg |
Kolhydrat | 3.4 g |
- Varav sockerarter | 1.8 g |
Fiber | 0 g |
Fett | 18 g |
- Varav enkelomättat fett | 0 g |
- Varav fleromättat fett | 0 g |
- Varav mättat fett | 16 g |
Protein | 1.4 g |
Riboflavin | 0 mg |
Salt | 0.05 g |
Vitamin B12 | 0 µg |
Vitamin D | 0 µg |
Vitamin E | 0 mg |
Förvaras i högst null°C för optimal hållbarhet upp till 730 dagar.
Total hållbarhet
Upp till 730 dagar
Tillverkningsland
Sri Lanka
Företag
Midsona Sverige AB
Org.nr: 556420-6646
I en portion på 100g finns det 1.4g protein.
Per 100g portion innehåller Kokosmjölk 3.4g kolhydrater tillsammans med 18g fett.