Hoppa till huvudinnehåll
MatOnline Logo
LivsmedelMatbutiker

© 2025 MatOnline. Alla rättigheter förbehållna.
Kategori och productdata tillhandahålls av dabas.com

  1. Livsmedel
  2. Kolonial/Speceri
  3. Frukostcerealier
  4. Müsli
  5. Basmüsli
  1. Livsmedel/
  2. Kolonial/Speceri/
  3. Frukostcerealier/
  4. Müsli/
  5. Basmüsli

Basmüsli

Martin & Servera

Lägg grunden till en näringsrik frukost med basmüsli. Vår müsli består av havregryn, veteflingor, rostade majsflingor, kornflingor och rågflingor. Den ger dig en bra bas för att skapa din egen unika müsli. Basmüslin är producerad i Sverige och en förpackning innehåller 2,5 kilo.

Storlek

2500gram

Basmüsli

Ingredienser & Allergener

Ingredienser

HAVREGRYN*, VETEFLINGOR*, RÅGFLINGOR*, fiberberikade cornflakes (majsmjöl, VETEKLI, KORNMALTEXTRAKT, salt), KORNFLINGOR*. * = Fullkorn 84 %. Produkten är fri från nötter.

Allergeninformation för Basmüsli

Havre(Innehåller)
Vete(Innehåller)
Råg(Innehåller)
Korn(Innehåller)

För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller havre, vete, råg och korn. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..

Näringsinnehåll

NäringsämnePer 100g
Energi1466 kJ
Energi350 kcal
Fett3.1 g
- Varav mättat fett0.7 g
Kolhydrat63 g
- Varav sockerarter1.2 g
Protein12 g
Salt0.19 g
Fiber9.6 g

Förvaring & Hållbarhet

Förvaras i 12°C till 21°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.

Förvaringstemperatur

12°C till 21°C

Total hållbarhet

Upp till 365 dagar

Ursprung & Tillverkare

Tillverkningsland

Sverige

Företag

Martin & Servera AB

Org.nr: 556233-2451

Kontakt

Lindhagensgatan 133

104 25 Stockholm

Tel: 08-722 25 00

Besök webbplats

Vanliga frågor om Basmüsli

Näringsvärde

Vad är proteininnehållet i Basmüsli?

I en portion på 100g finns det 12g protein.

Hur mycket kolhydrater och fett finns det i Basmüsli?

Per 100g portion innehåller Basmüsli 63g kolhydrater tillsammans med 3.1g fett.

Allergener

Innehåller Basmüsli några allergener?

Basmüsli innehåller följande allergener: havre, vete, råg och korn.

Vilka allergener kan finnas i spår i Basmüsli?

Basmüsli tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.

Vem kan jag kontakta angående Basmüsli?

Du kan kontakta Martin & Servera AB på följande sätt: Telefon: 08-722 25 00. Adress: Lindhagensgatan 133 , 104 25 Stockholm.

←Tillbaka till Produkter