- Livsmedel
- Kolonial/Speceri
- Frukostcerealier
- Müsli
- Basmüsli
Basmüsli
Lägg grunden till en näringsrik frukost med basmüsli. Vår müsli består av havregryn, veteflingor, rostade majsflingor, kornflingor och rågflingor. Den ger dig en bra bas för att skapa din egen unika müsli. Basmüslin är producerad i Sverige och en förpackning innehåller 2,5 kilo.
Storlek
2500gram

Ingredienser & Allergener
Ingredienser
HAVREGRYN*, VETEFLINGOR*, RÅGFLINGOR*, fiberberikade cornflakes (majsmjöl, VETEKLI, KORNMALTEXTRAKT, salt), KORNFLINGOR*. * = Fullkorn 84 %. Produkten är fri från nötter.
Allergeninformation för Basmüsli
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller havre, vete, råg och korn. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsinnehåll
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1466 kJ |
Energi | 350 kcal |
Fett | 3.1 g |
- Varav mättat fett | 0.7 g |
Kolhydrat | 63 g |
- Varav sockerarter | 1.2 g |
Protein | 12 g |
Salt | 0.19 g |
Fiber | 9.6 g |
Förvaring & Hållbarhet
Förvaras i 12°C till 21°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
12°C till 21°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Ursprung & Tillverkare
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Martin & Servera AB
Org.nr: 556233-2451
Vanliga frågor om Basmüsli
Näringsvärde
Vad är proteininnehållet i Basmüsli?
I en portion på 100g finns det 12g protein.
Hur mycket kolhydrater och fett finns det i Basmüsli?
Per 100g portion innehåller Basmüsli 63g kolhydrater tillsammans med 3.1g fett.
Allergener
Innehåller Basmüsli några allergener?
Basmüsli innehåller följande allergener: havre, vete, råg och korn.
Vilka allergener kan finnas i spår i Basmüsli?
Basmüsli tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Vem kan jag kontakta angående Basmüsli?
Du kan kontakta Martin & Servera AB på följande sätt: Telefon: 08-722 25 00. Adress: Lindhagensgatan 133 , 104 25 Stockholm.