Låt dina gäster starta dagen med ekologiska havrekuddar. De är gjorda på svenskt protein- och fiberrikt fullkornshavremjöl som ger en härlig mättnadskänsla länge. Våra havrekuddar passar också som nyttigt mellanmål. Producerade i Västergötland och en förpackning innehåller 2,5 kilo. Produceras i en anläggning som inte hanterar nötter och mandel.
Storlek
375gram

FULLKORNSHAVREMJÖL*, VETEKLI*, socker*, KORNMALTEXTRAKT*, salt. *=EU-ekologisk ingrediens
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten, havre och vete. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där kamut, korn och råg hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
| Näringsämne | Per 100g |
|---|---|
| Energi | 1600 kJ |
| Energi | 400 kcal |
| Fett | 6.7 g |
| - Varav mättat fett | 1.2 g |
| Kolhydrat | 63 g |
| - Varav sockerarter | 9.8 g |
| Protein | 11 g |
| Salt | 0.7 g |
| Fiber | 12 g |
Förvaras i högst null°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Martin & Servera AB
Org.nr: 556233-2451
I en portion på 100g finns det 11g protein.
Per 100g portion innehåller Havrekuddar EKO 63g kolhydrater tillsammans med 6.7g fett.
Havrekuddar EKO innehåller följande allergener: spannmål som innehåller gluten, havre och vete.
På grund av tillverkningsprocessen kan Havrekuddar EKO innehålla spår av följande allergener: kamut, korn och råg.
Du kan kontakta Martin & Servera AB på följande sätt: Telefon: 08-722 25 00. Adress: Lindhagensgatan 133 , 104 25 Stockholm.