Låt dina gäster starta dagen med krispiga havrekuddar. De är gjorda på svenskt protein- och fiberrikt fullkornshavremjöl som ger en härlig mättnadskänsla länge. Våra havrekuddar passar också utmärkt som nyttigt mellanmål. Producerade i Västergötland och en förpackning innehåller 375 gram. Produceras i en anläggning som inte hanterar nötter och mandel.
Storlek
4500gram
FullkornsHAVREmjöl, VETEkli, socker, KORNmaltextrakt, vatten, salt. Kan innehålla spår av kamut, råg.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten, havre, korn och vete. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där kamut och råg hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1650 kJ |
Energi | 390 kcal |
Fett | 7.1 g |
- Varav mättat fett | 1.3 g |
Kolhydrat | 60 g |
- Varav sockerarter | 10.9 g |
Protein | 13 g |
Salt | 0.9 g |
Fiber | 14 g |
Förvaras i 15°C till 25°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
15°C till 25°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Martin & Servera AB
Org.nr: 556233-2451
I en portion på 100g finns det 13g protein.
Per 100g portion innehåller Havrekuddar 60g kolhydrater tillsammans med 7.1g fett.
Havrekuddar innehåller följande allergener: spannmål som innehåller gluten, havre, korn och vete.
På grund av tillverkningsprocessen kan Havrekuddar innehålla spår av följande allergener: kamut och råg.
Du kan kontakta Martin & Servera AB på följande sätt: Telefon: 08-722 25 00. Adress: Lindhagensgatan 133 , 104 25 Stockholm.