Våra sardeller har en balanserad sälta samt rund och fin smak. Det gör dem till en perfekt smaksättare i caesarsallad, tomatsås och mycket annat.
Storlek
700gram
ANSJOVIS (Engraulis Encrasicolus) 54%, solrosolja, havssalt.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller fisk. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1621 kJ |
Energi | 393 kcal |
Fett | 38 g |
- Varav mättat fett | 3.1 g |
Kolhydrat | 0 g |
- Varav sockerarter | 0 g |
Protein | 12 g |
Salt | 8.1 g |
Förvaras i 8°C till 25°C för optimal hållbarhet upp till 540 dagar.
Förvaringstemperatur
8°C till 25°C
Total hållbarhet
Upp till 540 dagar
Tillverkningsland
Italien
Företag
Di Luca & Di Luca AB
Org.nr: 556459-2078
I en portion på 100g finns det 12g protein.
Per 100g portion innehåller Sardeller 0g kolhydrater tillsammans med 38g fett.
Sardeller innehåller allergenet fisk.
Sardeller tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Di Luca & Di Luca AB på följande sätt: Telefon: 08-556 942 00. E-post: info@zeta.nu. Adress: Alsnögatan 11 7tr, 116 44 Stockholm.