Hoppa till huvudinnehåll
MatOnline Logo
LivsmedelMatbutiker

© 2025 MatOnline. Alla rättigheter förbehållna.
Kategori och productdata tillhandahålls av dabas.com

  1. Livsmedel
  2. Kolonial/Speceri
  3. Fisk/Skaldjur
  4. Övrig fisk/skaldjur
  5. Räkstuvning
  1. Livsmedel/
  2. Kolonial/Speceri/
  3. Fisk/Skaldjur/
  4. Övrig fisk/skaldjur/
  5. Räkstuvning

Räkstuvning

ABBA

Passar perfekt till varma mackor, omeletter och som fyllning i pajer!

Storlek

185gram

Räkstuvning

Ingredienser & Allergener

Ingredienser

GRÄDDE, vatten, RÄKOR (16%), VETEmjöl, rapsolja, salt, dill, modifierad stärkelse, kryddor, naturlig arom (innehåller bl.a. paprika och SKALDJUR), KORNmalt.

Allergeninformation för Räkstuvning

Spannmål som innehåller gluten(Innehåller)
Kräftdjur(Innehåller)
Mjölk(Innehåller)

För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten, kräftdjur och mjölk. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..

Näringsinnehåll

NäringsämnePer 100g
Energi602 kJ
Energi144 kcal
Fett11 g
- Varav mättat fett3.8 g
Kolhydrat7.9 g
- Varav sockerarter2.2 g
Protein4.2 g
Salt1.2 g

Förvaring & Hållbarhet

Förvaras i 5°C till 25°C för optimal hållbarhet upp till 1460 dagar.

Förvaringstemperatur

5°C till 25°C

Total hållbarhet

Upp till 1460 dagar

Ursprung & Tillverkare

Tillverkningsland

Sverige

Företag

Orkla Foods Sverige AB

Org.nr: 556046-9131

Kontakt

Box 4249

203 13 Malmö

Tel: 010-142 40 00

vcd-svar@orklafoods.se

Besök webbplats

Vanliga frågor om Räkstuvning

Näringsvärde

Vad är proteininnehållet i Räkstuvning?

I en portion på 100g finns det 4.2g protein.

Hur mycket kolhydrater och fett finns det i Räkstuvning?

Per 100g portion innehåller Räkstuvning 7.9g kolhydrater tillsammans med 11g fett.

Allergener

Innehåller Räkstuvning några allergener?

Räkstuvning innehåller följande allergener: spannmål som innehåller gluten, kräftdjur och mjölk.

Vilka allergener kan finnas i spår i Räkstuvning?

Räkstuvning tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.

Vem kan jag kontakta angående Räkstuvning?

Du kan kontakta Orkla Foods Sverige AB på följande sätt: Telefon: 010-142 40 00. E-post: vcd-svar@orklafoods.se. Adress: Box 4249, 203 13 Malmö.

←Tillbaka till Produkter