- Livsmedel
- Kolonial/Speceri
- Fisk/Skaldjur
- Fiskkonserver
- Sardeller
Sardeller
Storlek
720gram

Ingredienser & Allergener
Ingredienser
Ansjovis 75%, solrosfröolja och salt.
Allergeninformation för Sardeller
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller fisk. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsinnehåll
| Näringsämne | Per 100g |
|---|---|
| Energi | 928 kJ |
| Energi | 222 kcal |
| Fett | 11.8 g |
| - Varav mättat fett | 2.3 g |
| Kolhydrat | 0 g |
| - Varav sockerarter | 0 g |
| Protein | 28.9 g |
| Salt | 12.6 g |
Förvaring & Hållbarhet
Förvaras i högst 20°C för optimal hållbarhet upp till 540 dagar.
Förvaringstemperatur
Maximum 20°C
Total hållbarhet
Upp till 540 dagar
Ursprung & Tillverkare
Tillverkningsland
Italien
Företag
Granarolo Nordic AB
Org.nr: 556598-0207
Vanliga frågor om Sardeller
Näringsvärde
Vad är proteininnehållet i Sardeller?
I en portion på 100g finns det 28.9g protein.
Hur mycket kolhydrater och fett finns det i Sardeller?
Per 100g portion innehåller Sardeller 0g kolhydrater tillsammans med 11.8g fett.
Allergener
Innehåller Sardeller några allergener?
Sardeller innehåller allergenet fisk.
Vilka allergener kan finnas i spår i Sardeller?
Sardeller tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Vem kan jag kontakta angående Sardeller?
Du kan kontakta Granarolo Nordic AB på följande sätt: Telefon: 08-503 213 00 . E-post: info@matric.se. Adress: Sjöflygvägen 38, 183 62 Täby.