Soja Ketjap Manis, är en sötare indonesisk soja än Ketjap. Används också både som bordssås och i matlagning och passar utmärkt i marinader.
Storlek
750gram

Socker, vatten, SOJA, salt, färgämne (E150c), surhetsreglerande medel (E330), smaksättare (E510), aromämne (ammoniumklorid), förtjockningsmedel (E407, E412, E466), kryddor. Allergiråd: innehåller SOJA.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller sojabönor. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
| Näringsämne | Per 100g | 
|---|---|
| Energi | 702 kJ | 
| Energi | 180 kcal | 
| Fett | 0 g | 
| - Varav mättat fett | 0 g | 
| Kolhydrat | 50.4 g | 
| - Varav sockerarter | 50.4 g | 
| Protein | 0 g | 
| Salt | 1.5 g | 
Förvaras i 2°C till 30°C för optimal hållbarhet upp till 730 dagar.
Förvaringstemperatur
2°C till 30°C
Total hållbarhet
Upp till 730 dagar
Tillverkningsland
Nederländerna
Företag
Haugen-Gruppen AB
Org.nr: 556481-5800
Per 100g portion innehåller Soja Ketjap Manis 50.4g kolhydrater tillsammans med 0g fett.
Soja Ketjap Manis innehåller allergenet sojabönor.
Soja Ketjap Manis tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Haugen-Gruppen AB på följande sätt: Telefon: 011-362900. E-post: info@haugen-gruppen.se. Adress: Box 185, 601 03 Norrköping.