Mrs Cheng's Japanese Soy är en ljus bordssoya av japanskt slag som också är vanlig i det sydkinesiska köket. Jaapanese Soy är producerad genom naturlig fermenteringsmetod.
Storlek
500milliliter
Vatten, SOJABÖNOR, salt, VETE, socker, jästextrakt, smakförstärkare (E635, E631).
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten och sojabönor. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 377 kJ |
Energi | 89 kcal |
Fett | 0 g |
- Varav mättat fett | 0 g |
Kolhydrat | 13 g |
- Varav sockerarter | 11 g |
Protein | 9.2 g |
Salt | 18.2 g |
Förvaras i högst null°C för optimal hållbarhet upp till 730 dagar.
Total hållbarhet
Upp till 730 dagar
Tillverkningsland
Kina
Företag
Europe Foods Sverige AB
Org.nr: 556607-9165
I en portion på 100g finns det 9.2g protein.
Per 100g portion innehåller Japanese Soy 13g kolhydrater tillsammans med 0g fett.
Japanese Soy innehåller följande allergener: spannmål som innehåller gluten och sojabönor.
Japanese Soy tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Europe Foods Sverige AB på följande sätt: Telefon: 020-710 00. E-post: DABAS_SE@thegbfoods.com. Adress: Kung Oscars Väg 11 C, 222 40 Lund.