Mrs Cheng's Japanese Soy är en ljus bordssoya av japanskt slag som också är vanlig i det sydkinesiska köket. Jaapanese Soy är producerad genom naturlig fermenteringsmetod.
Storlek
1000milliliter

Vatten/Vand, SOJABÖNOR/SOYABØNNER 26%, salt, socker/sukker, VETE/HVEDE/HVETE (GLUTEN) 12%, smakförstärkare/smagsforstærker:E621, jästextrakt/gærekstrakt.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten och sojabönor. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
| Näringsämne | Per 100g | 
|---|---|
| Energi | 474 kJ | 
| Energi | 112 kcal | 
| Fett | 0 g | 
| - Varav mättat fett | 0 g | 
| - Varav fleromättat fett | 0 g | 
| - Varav enkelomättat fett | 0 g | 
| Kolhydrat | 18 g | 
| - Varav sockerarter | 15 g | 
| Protein | 9.9 g | 
| Salt | 17.1 g | 
Förvaras i högst null°C för optimal hållbarhet upp till 730 dagar.
Total hållbarhet
Upp till 730 dagar
Tillverkningsland
Kina
Företag
Europe Foods Sverige AB
Org.nr: 556607-9165
I en portion på 100g finns det 9.9g protein.
Per 100g portion innehåller Japanese Soy 18g kolhydrater tillsammans med 0g fett.
Japanese Soy innehåller följande allergener: spannmål som innehåller gluten och sojabönor.
Japanese Soy tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Europe Foods Sverige AB på följande sätt: Telefon: 020-710 00. E-post: DABAS_SE@thegbfoods.com. Adress: Kung Oscars Väg 11 C, 222 40 Lund.