Mrs Cheng's Japanese Soy är en ljus bordssoya av japanskt slag som också är vanlig i det sydkinesiska köket. Jaapanese Soy är producerad genom naturlig fermenteringsmetod.
Storlek
1000milliliter
Vatten/Vand, SOJABÖNOR/SOYABØNNER 26%, salt, socker/sukker, VETE/HVEDE/HVETE (GLUTEN) 12%, smakförstärkare/smagsforstærker:E621, jästextrakt/gærekstrakt.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten och sojabönor. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 474 kJ |
Energi | 112 kcal |
Fett | 0 g |
- Varav mättat fett | 0 g |
- Varav fleromättat fett | 0 g |
- Varav enkelomättat fett | 0 g |
Kolhydrat | 18 g |
- Varav sockerarter | 15 g |
Protein | 9.9 g |
Salt | 17.1 g |
Förvaras i högst null°C för optimal hållbarhet upp till 730 dagar.
Total hållbarhet
Upp till 730 dagar
Tillverkningsland
Kina
Företag
Europe Foods Sverige AB
Org.nr: 556607-9165
I en portion på 100g finns det 9.9g protein.
Per 100g portion innehåller Japanese Soy 18g kolhydrater tillsammans med 0g fett.
Japanese Soy innehåller följande allergener: spannmål som innehåller gluten och sojabönor.
Japanese Soy tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Europe Foods Sverige AB på följande sätt: Telefon: 020-710 00. E-post: DABAS_SE@thegbfoods.com. Adress: Kung Oscars Väg 11 C, 222 40 Lund.