Hoppa till huvudinnehåll
MatOnline Logo
LivsmedelMatbutiker

© 2025 MatOnline. Alla rättigheter förbehållna.
Kategori och productdata tillhandahålls av dabas.com

  1. Livsmedel
  2. Kolonial/Speceri
  3. Dressingar/Kryddsåser/Soja
  4. Kryddsåser
  5. BBQ Hot´n Smokey
  1. Livsmedel/
  2. Kolonial/Speceri/
  3. Dressingar/Kryddsåser/Soja/
  4. Kryddsåser/
  5. BBQ Hot´n Smokey

BBQ Hot´n Smokey

HERMANS

Storlek

2500gram

BBQ Hot´n Smokey

Ingredienser & Allergener

Ingredienser

vatten, socker, tomatpure, majsstärkelse, SOJASÅS (SOJABÖNOR, vatten, salt, VETEMJÖL), ättika, salt, plommon, sirap, tamarind, rökarom av hickory, dadlar, russin, vinäger, lök, chilipeppar, vitlök, ingefära, SELLERI, nejlika, svartpeppar, kanel, anis, stabiliseringsmedel (E415), surhetsreglerande medel (E330), konserveringsmedel (E202, E211)

Allergeninformation för BBQ Hot´n Smokey

Selleri(Innehåller)
Sojabönor(Innehåller)

För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller selleri och sojabönor. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..

Näringsinnehåll

NäringsämnePer 100g
Energi602 kJ
Energi144 kcal
Fett0.5 g
- Varav mättat fett0 g
Kolhydrat32.9 g
- Varav sockerarter29.4 g
Protein1 g
Salt2.1 g

Förvaring & Hållbarhet

Förvaras i 1°C till 25°C för optimal hållbarhet upp till 720 dagar.

Förvaringstemperatur

1°C till 25°C

Total hållbarhet

Upp till 720 dagar

Ursprung & Tillverkare

Tillverkningsland

Sverige

Företag

Param Para AB

Org.nr: 556518-1723

Kontakt

Prästkragens väg 9

132 45 Saltsjö Boo

Tel: 08-98 68 70

Besök webbplats

Vanliga frågor om BBQ Hot´n Smokey

Näringsvärde

Vad är proteininnehållet i BBQ Hot´n Smokey?

I en portion på 100g finns det 1g protein.

Hur mycket kolhydrater och fett finns det i BBQ Hot´n Smokey?

Per 100g portion innehåller BBQ Hot´n Smokey 32.9g kolhydrater tillsammans med 0.5g fett.

Allergener

Innehåller BBQ Hot´n Smokey några allergener?

BBQ Hot´n Smokey innehåller följande allergener: selleri och sojabönor.

Vilka allergener kan finnas i spår i BBQ Hot´n Smokey?

BBQ Hot´n Smokey tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.

Vem kan jag kontakta angående BBQ Hot´n Smokey?

Du kan kontakta Param Para AB på följande sätt: Telefon: 08-98 68 70. Adress: Prästkragens väg 9, 132 45 Saltsjö Boo.

←Tillbaka till Produkter