1000 g Marängpulver Silvia 500 ml vatten Blanda marängpulver och vatten och vispa 4-5 minuter på högsta hastighet. Spritsa maränger enligt önskemål. Baka i ugn cirka 80ºC tills produkten är klar. För längre hållbarhet spraya med kakaosmör. För tillagning av tårtöverdrag flamberar man marängen med Bunsenbrännare eller gräddar i ugn 6-8 minuter (260ºC).
Storlek
2500gram
Socker, ÄGGVITSPULVER, modifierad stärkelse (potatis), syra (citronsyra), naturlig citronarom, naturliga aromämnen. KAN INNEHÅLLA SPÅR AV MJÖLK OCH GLUTEN.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller ägg. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där spannmål som innehåller gluten, laktos och mjölk hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1675 kJ |
Energi | 394 kcal |
Fett | 0.01 g |
- Varav mättat fett | 0.01 g |
Kolhydrat | 93 g |
- Varav sockerarter | 88 g |
Protein | 5.1 g |
Salt | 0.22 g |
Fiber | 0 g |
Förvaras i 18°C till 24°C för optimal hållbarhet upp till 730 dagar.
Förvaringstemperatur
18°C till 24°C
Total hållbarhet
Upp till 730 dagar
Tillverkningsland
Tyskland
Företag
Femtorp AB
Org.nr: 556604-9622
I en portion på 100g finns det 5.1g protein.
Per 100g portion innehåller Marängpulver Silvia 93g kolhydrater tillsammans med 0.01g fett.
Marängpulver Silvia innehåller allergenet ägg.
På grund av tillverkningsprocessen kan Marängpulver Silvia innehålla spår av följande allergener: spannmål som innehåller gluten, laktos och mjölk.
Du kan kontakta Femtorp AB på följande sätt: Telefon: 040-94 90 00. E-post: info@femtorp.se. Adress: Travbanegatan 3, 213 77 Malmö.