Neutral mousse för egen smaksättning. Lämplig till franska tårtor, desserter och bakverk. 200-250 g Gräddmousse Neutral 200 g Vatten, ca 20ºC 1000 g Grädde Blanda 200-250 g Gräddmousse Neutral med 200 g vatten (ca 20ºC). Vänd gradvis i 1000 g vispad grädde. Använd omgående.
Storlek
5000gram
Glukos, socker, gelatin (från nöt), salt, naturlig vaniljarom med andra naturliga aromämnen. KAN INNEHÅLLA SPÅR AV MJÖLK, ÄGG OCH GLUTEN.
Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där spannmål som innehåller gluten, mjölk och ägg hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1601 kJ |
Energi | 377 kcal |
Fett | 0 g |
- Varav mättat fett | 0 g |
Kolhydrat | 85 g |
- Varav sockerarter | 85 g |
Protein | 9.1 g |
Salt | 0.18 g |
Fiber | 0 g |
Förvaras i 18°C till 24°C för optimal hållbarhet upp till 730 dagar.
Förvaringstemperatur
18°C till 24°C
Total hållbarhet
Upp till 730 dagar
Tillverkningsland
Tyskland
Företag
Femtorp AB
Org.nr: 556604-9622
I en portion på 100g finns det 9.1g protein.
Per 100g portion innehåller Gräddmousse Neutral 85g kolhydrater tillsammans med 0g fett.
Gräddmousse Neutral är fri från deklarerade allergener.
På grund av tillverkningsprocessen kan Gräddmousse Neutral innehålla spår av följande allergener: spannmål som innehåller gluten, mjölk och ägg.
Du kan kontakta Femtorp AB på följande sätt: Telefon: 040-94 90 00. E-post: info@femtorp.se. Adress: Travbanegatan 3, 213 77 Malmö.