En neutral moussebas för egen smaksättning. Passar utmärkt till förrätter, desserter, aptitretare, bufféer, smörgåstårtor och sallader. Blanda med kall vätska t.ex puré, buljong eller smaksätt med smakpasta eller extrakt. Du kan också vända ner vispad grädde för en ännu krämigare konsistens. God på egen hand, men passar även utmärkt i bakverk och tårtfyllningar! En påse ger ca 45-50 dl färdig mousse.
Storlek
500gram
Majsdextrin, isomaltulos*, SKUMMJÖLKSPULVER, glukossirap, palmkärnolja**, VASSLEPROTEIN, maltodextrin, emulgeringsmedel (E472a), gelatin (från nöt), modifierad stärkelse, MJÖLKPROTEIN, fullhärdad kokosnötolja, salt. *isomaltulos bryts ner till glukos och fruktos. ** RSPO-certiferad palmolja.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller laktos och mjölk. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1795 kJ |
Energi | 428 kcal |
Fett | 17 g |
- Varav mättat fett | 16 g |
Kolhydrat | 44 g |
- Varav sockerarter | 22 g |
Protein | 14 g |
Salt | 0.64 g |
Förvaras i 15°C till 20°C för optimal hållbarhet upp till 540 dagar.
Förvaringstemperatur
15°C till 20°C
Total hållbarhet
Upp till 540 dagar
Tillverkningsland
Tyskland
Företag
Femtorp AB
Org.nr: 556604-9622
I en portion på 100g finns det 14g protein.
Per 100g portion innehåller Culinaire Mousse 44g kolhydrater tillsammans med 17g fett.
Culinaire Mousse innehåller följande allergener: laktos och mjölk.
Culinaire Mousse tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Femtorp AB på följande sätt: Telefon: 040-94 90 00. E-post: info@femtorp.se. Adress: Travbanegatan 3, 213 77 Malmö.