Chokladtryffel som smälter i munnen.
Storlek
200gram
GB/DE Ingredients/Zutaten: Vegetable fat (coconut, RSPO-certified palmkernel) in varying proportions/ Pflanzliches Fett (Kokosfett, RSPO-zertifiziertes Palmkernfett) in veränderlichen Gewichtsanteilen, sugar/zucker, fat reduced cocoapowder/fettarmes kakaopulver, WHEY POWDER/MOLKEPULVER (MILK), cocoabeans/Kakaobohnen 2,9 %, emulsifier/emulgator (SOYALECITHIN), flavour/arom (vanillin). MAY CONTAIN TRACES OF HAZELNUTS, ALMONDS AND THEIR BY-PRODUCTS./ KANN SPUREN VON HASELNÜSSEN, MANDELN UND DEREN NEBENPRODUKTE ENTHALTEN. SE/NO/DK Ingredienser: Vegetabiliskt fett/ vegetabilske fedtstoffer (kokosfett, RSPO-certifierad palmolja) i varierande proportioner, socker/sukker, fettreducerat/fettreducert/fedtreduseret kakaopulver. VASSLE-/MYSE-/VALLEPULVER (MJÖLK/MELK/MÆLK), kakaobönor, kakaobønner 2,9 %. Emulgeringsmedel/emulgator (SOJALECITIN), arom (vanillin). KAN INNEHÅLLA/INNEHOLDE SPÅR/SPOR AV HASSELNÖTTER/NØDDER, MANDEL OCH/OG DESS/DERES BIPRODUKTER.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller laktos, mjölk och sojabönor. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där nötter, sesamfrön, vete och ägg hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 2410 kJ |
Energi | 576 kcal |
Fett | 39.6 g |
- Varav mättat fett | 32.9 g |
Kolhydrat | 49.8 g |
- Varav sockerarter | 31.4 g |
Protein | 3.9 g |
Fiber | 4.1 g |
Förvaras i 15°C till 18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
15°C till 18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
La Praline Scandinavia AB
Org.nr: 556702-5373
I en portion på 100g finns det 3.9g protein.
Per 100g portion innehåller Tryffel kakaosplit 49.8g kolhydrater tillsammans med 39.6g fett.
Tryffel kakaosplit innehåller följande allergener: laktos, mjölk och sojabönor.
På grund av tillverkningsprocessen kan Tryffel kakaosplit innehålla spår av följande allergener: nötter, sesamfrön, vete och ägg.
Du kan kontakta La Praline Scandinavia AB på följande sätt: Telefon: 031-742 97 07. E-post: info@lapraline.se. Adress: Stormgatan 11, 504 64 Borås.