Hoppa till huvudinnehåll
MatOnline Logo
LivsmedelMatbutiker

© 2025 MatOnline. Alla rättigheter förbehållna.
Kategori och productdata tillhandahålls av dabas.com

  1. Livsmedel
  2. Kolonial/Speceri
  3. Choklad/Konfektyr
  4. Konfektyr
  5. Salta Krutdurkar
  1. Livsmedel/
  2. Kolonial/Speceri/
  3. Choklad/Konfektyr/
  4. Konfektyr/
  5. Salta Krutdurkar

Salta Krutdurkar

Lakritsfabriken i Ramlösa

Supersalta Krutdurkar – hårda lakritskarameller med en exploderande sälta.

Storlek

100gram

Salta Krutdurkar

Ingredienser & Allergener

Ingredienser

Socker, glykossyrup, salmiak, salt, lakritspulver, aromämne, färgämne; vegetabiliskt kol, konsistensmedel; gummi arabicum.

Allergeninformation för Salta Krutdurkar

Mjölk(Kan innehålla)
Sojabönor(Kan innehålla)
Mandel(Kan innehålla)
Hasselnöt(Kan innehålla)
Cashewnöt(Kan innehålla)
Valnöt(Kan innehålla)
Pekannöt(Kan innehålla)
Paranöt(Kan innehålla)
Makadamianöt(Kan innehålla)

Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där mjölk, sojabönor, mandel, hasselnöt, cashewnöt, valnöt, pekannöt, paranöt och makadamianöt hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..

Näringsinnehåll

NäringsämnePer 100g
Energi1475 kJ
Energi347 kcal
Fett0 g
- Varav mättat fett0 g
Kolhydrat87 g
- Varav sockerarter70 g
Protein0.01 g
Salt0.15 g

Förvaring & Hållbarhet

Förvaras i högst null°C för optimal hållbarhet upp till 730 dagar.

Total hållbarhet

Upp till 730 dagar

Ursprung & Tillverkare

Tillverkningsland

Polen

Företag

ScandChoco AB

Org.nr: 556721-5818

Kontakt

Ängelholmsvägen 34

254 42 Helsingborg

Tel: 042-29 27 90

Besök webbplats

Vanliga frågor om Salta Krutdurkar

Näringsvärde

Vad är proteininnehållet i Salta Krutdurkar?

I en portion på 100g finns det 0.01g protein.

Hur mycket kolhydrater och fett finns det i Salta Krutdurkar?

Per 100g portion innehåller Salta Krutdurkar 87g kolhydrater tillsammans med 0g fett.

Allergener

Innehåller Salta Krutdurkar några allergener?

Salta Krutdurkar är fri från deklarerade allergener.

Vilka allergener kan finnas i spår i Salta Krutdurkar?

På grund av tillverkningsprocessen kan Salta Krutdurkar innehålla spår av följande allergener: mjölk, sojabönor, mandel, hasselnöt, cashewnöt, valnöt, pekannöt, paranöt och makadamianöt.

Vem kan jag kontakta angående Salta Krutdurkar?

Du kan kontakta ScandChoco AB på följande sätt: Telefon: 042-29 27 90. Adress: Ängelholmsvägen 34, 254 42 Helsingborg.

←Tillbaka till Produkter