Lakritskalender från Lakritsfabriken. Hela 30 gram lakrits varje dag fram till Julen. Stor variation mellan dagarna
Storlek
720gram
Socker, lakrits, invertsockersirap, sirap, rismjöl, arom (salmiak, naturlig vanilj, karamell, jordgubb, citronolja, passionsfruktspulver, anisolja, hallon), vatten, fukthetsbevarande medel (sorbitol), risstärkelse, salt, ytbehandlingsmedel (kokosolja, carnaubavax), kakaosmör, LAKTOS, emulgeringsmedel (SOJALECITIN), HELMJÖLKSPULVER, kakaomassa, glukossirap, stenmalda kakaobönor, rörsocker, mandel, VASSLEPULVER, krydda (havssalt, chilipulver, kardemumma, kanel, ingefära, kryddnejlika), färgämne (vegetabiliskt kol, karmin, koncentrat av svarta morötter), sockrad kondenserad MJÖLK, vegetabilisk fett (palm, shea), lakritsgranulat, rålakrits, frystorkade hallon 100%, surhetsreglerande medel (citron och äpplesyra), majsstärkelse, modifierad majsstärkelse, gummi arabicum, passionsfruktskoncentrat, maltodextrin Kan innehålla spår av CASHEWNÖT, PARANÖT, HASSELNÖT, PEKANNÖT, VALNÖT, PISTAGE, MACAMINÖT.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller mjölk, sojabönor, mandel och laktos. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där hasselnöt, cashewnöt, pekannöt, paranöt, valnöt, pistaschmandel och makadamianöt hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1600 kJ |
Energi | 380 kcal |
Fett | 9.9 g |
- Varav mättat fett | 5.7 g |
Kolhydrat | 68 g |
- Varav sockerarter | 48.8 g |
Protein | 4.45 g |
Salt | 0.66 g |
Förvaras i högst null°C för optimal hållbarhet upp till 225 dagar.
Total hållbarhet
Upp till 225 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
ScandChoco AB
Org.nr: 556721-5818
I en portion på 100g finns det 4.45g protein.
Per 100g portion innehåller Lakritskalender 68g kolhydrater tillsammans med 9.9g fett.
Lakritskalender innehåller följande allergener: mjölk, sojabönor, mandel och laktos.
På grund av tillverkningsprocessen kan Lakritskalender innehålla spår av följande allergener: hasselnöt, cashewnöt, pekannöt, paranöt, valnöt, pistaschmandel och makadamianöt.
Du kan kontakta ScandChoco AB på följande sätt: Telefon: 042-29 27 90. Adress: Ängelholmsvägen 34, 254 42 Helsingborg.