Laskritsfabrikens glutenfria saltlakrits dragerad med vit choklad och jordgubbe, i en stilren burk
Storlek
150gram
Socker, kakaosmör, HELMJÖLKSPULVER, sirap, rismjöl, invertsocker, arom: naturlig vanilj, jordgubb, lakrits, fuktighetsbevarandemedel: storbitol, risstärkelse, salmiak, citronsyra, emulgeringsmedel: SOJALECITIN, salt, färgämne: karmin, ytbehandlingsmedel: kokosolja, karnaubavax. Kan innehålla spår av MANDEL och HASSELNÖT.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller mjölk och sojabönor. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där hasselnöt och mandel hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1972 kJ |
Energi | 471.1 kcal |
Fett | 23.3 g |
- Varav mättat fett | 14.1 g |
Kolhydrat | 60.3 g |
- Varav sockerarter | 50.8 g |
Protein | 4.9 g |
Salt | 0.6 g |
Förvaras i högst null°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
ScandChoco AB
Org.nr: 556721-5818
I en portion på 100g finns det 4.9g protein.
Per 100g portion innehåller Kärleken 60.3g kolhydrater tillsammans med 23.3g fett.
Kärleken innehåller följande allergener: mjölk och sojabönor.
På grund av tillverkningsprocessen kan Kärleken innehålla spår av följande allergener: hasselnöt och mandel.
Du kan kontakta ScandChoco AB på följande sätt: Telefon: 042-29 27 90. Adress: Ängelholmsvägen 34, 254 42 Helsingborg.