Hoppa till huvudinnehåll
MatOnline Logo
LivsmedelMatbutiker

© 2025 MatOnline. Alla rättigheter förbehållna.
Kategori och productdata tillhandahålls av dabas.com

  1. Livsmedel
  2. Kolonial/Speceri
  3. Choklad/Konfektyr
  4. Konfektyr
  5. Glad Påsk
  1. Livsmedel/
  2. Kolonial/Speceri/
  3. Choklad/Konfektyr/
  4. Konfektyr/
  5. Glad Påsk

Glad Påsk

Lakritsfabriken i Ramlösa

Storlek

150gram

Ingen bild tillgänglig

Ingredienser & Allergener

Ingredienser

Socker, kakaosmör, hel​mjölk​pulver, sirap, rismjöl, kakaomassa, invertsocker, arom: naturlig vanilj, lakrits, fukthetsreglerande medel (sorbitol), risstärkelse, salmiak, emulgeringsmedel (​sojalecitin), salt, ytbehandlingsmedel (kokosolja, karnaubavax), vanilj. Kan innehålla spår av ​mandel & hasselnöt​.

Allergeninformation för Glad Påsk

Mjölk(Innehåller)
Sojabönor(Innehåller)
Mandel(Kan innehålla)
Hasselnöt(Kan innehålla)

För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller mjölk och sojabönor. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där mandel och hasselnöt hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..

Näringsinnehåll

NäringsämnePer 100g
Energi1963 kJ
Energi468.9 kcal
Fett23.6 g
- Varav mättat fett14.3 g
Kolhydrat57.9 g
- Varav sockerarter48.1 g
Protein5.6 g
Salt0.6 g

Förvaring & Hållbarhet

Förvaras i högst null°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.

Total hållbarhet

Upp till 365 dagar

Ursprung & Tillverkare

Tillverkningsland

Danmark

Företag

ScandChoco AB

Org.nr: 556721-5818

Kontakt

Ängelholmsvägen 34

254 42 Helsingborg

Tel: 042-29 27 90

Besök webbplats

Vanliga frågor om Glad Påsk

Näringsvärde

Vad är proteininnehållet i Glad Påsk?

I en portion på 100g finns det 5.6g protein.

Hur mycket kolhydrater och fett finns det i Glad Påsk?

Per 100g portion innehåller Glad Påsk 57.9g kolhydrater tillsammans med 23.6g fett.

Allergener

Innehåller Glad Påsk några allergener?

Glad Påsk innehåller följande allergener: mjölk och sojabönor.

Vilka allergener kan finnas i spår i Glad Påsk?

På grund av tillverkningsprocessen kan Glad Påsk innehålla spår av följande allergener: mandel och hasselnöt.

Vem kan jag kontakta angående Glad Påsk?

Du kan kontakta ScandChoco AB på följande sätt: Telefon: 042-29 27 90. Adress: Ängelholmsvägen 34, 254 42 Helsingborg.

←Tillbaka till Produkter