Marabou TUC Sandwich är en mjölkchokladkaka med små salta TUC-kex som passar för alla tillfällen. Genom Cocoa Life, vårt program för en hållbar kakaoproduktion, bidrar Marabou till att kakao odlas på rätt sätt, för att skydda planeten och respektera mänskliga rättigheter i vår värdekedja. Läs mer om Cocoa Life här www.cocoalife.org.
Storlek
87gram
Ingredienser: Socker, VETEMJÖL/HVEDEMEL, SKUMMJÖLKSPULVER/SKUMMETMÆLKSPULVER, kakaomassa, vassle-/vallepulver (MJÖLK), SMÖRFETT/SMØROLIE, palmolja/palmeolie, glukossirap, maltextrakt av KORN/BYG, emulgeringsmedel/emulgatorer (SOJALECITIN, E476), bakpulver/hævemidler (E503, E500, E450), salt, VETESTÄRKELSE/HVEDESTIVELSE, aromer, SMÖR, antioxidationsmedel (NATRIUMDISULFILT), jästextrakt/gærekstrakt, sockrad kondenserad SKUMMJÖLK, surhetsreglerande medel/surhetsregulatorer (E524). KAN INNEHÅLLA NÖTTER/NØDDER, ÄGG/ÆG OCH SESAMFRÖN/SESAMFRØ. Minst 30% kakao/kakaotørstof i mjölkchokladen/mælkechokoladen.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller mjölk, spannmål som innehåller gluten och sojabönor. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där nötter hanteras, och kan därför innehålla spår av detta. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 2185 kJ |
Energi | 525 kcal |
Fett | 28 g |
- Varav mättat fett | 16.5 g |
Kolhydrat | 59.5 g |
- Varav sockerarter | 50 g |
Protein | 6.4 g |
Salt | 0.8 g |
Fiber | 1.9 g |
Förvaras i 10°C till 20°C för optimal hållbarhet upp till 275 dagar.
Förvaringstemperatur
10°C till 20°C
Total hållbarhet
Upp till 275 dagar
Företag
Mondelez Sverige AB
Org.nr: 556014-4874
I en portion på 100g finns det 6.4g protein.
Per 100g portion innehåller Salty Crackers 59.5g kolhydrater tillsammans med 28g fett.
Salty Crackers innehåller följande allergener: mjölk, spannmål som innehåller gluten och sojabönor.
På grund av tillverkningsprocessen kan Salty Crackers innehålla spår av nötter.
Du kan kontakta Mondelez Sverige AB på följande sätt: Telefon: 08-627 10 00.