Supergoda mandlar med vit choklad och saltlakritspulver
Storlek
150gram
Vit choklad 79% (socker, kakaosmör, helMJÖLKspulver, VASSLEpulver, LAKTOS, emulgeringsmedel (SOJAlecitin), naturlig arom (vanilj)), MANDEL 20%, lakrits 1% (lakritsextrakt, salmiak). KAN INNEHÅLLA SPÅR AV HASSELNÖT, CASHEWNÖT, PARANÖT OCH PEKANNÖT
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller mandel, sojabönor och mjölk. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där hasselnöt, cashewnöt, paranöt och pekannöt hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 2273 kJ |
Energi | 543 kcal |
Fett | 34 g |
- Varav mättat fett | 15 g |
Kolhydrat | 52 g |
- Varav sockerarter | 51 g |
Protein | 8 g |
Salt | 0.1 g |
Förvaras i 10°C till 24°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
10°C till 24°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
ScandChoco AB
Org.nr: 556721-5818
I en portion på 100g finns det 8g protein.
Per 100g portion innehåller Salmiakmandlar 52g kolhydrater tillsammans med 34g fett.
Salmiakmandlar innehåller följande allergener: mandel, sojabönor och mjölk.
På grund av tillverkningsprocessen kan Salmiakmandlar innehålla spår av följande allergener: hasselnöt, cashewnöt, paranöt och pekannöt.
Du kan kontakta ScandChoco AB på följande sätt: Telefon: 042-29 27 90. Adress: Ängelholmsvägen 34, 254 42 Helsingborg.