Vegansk, choklad, fri från palmolja.
Storlek
100gram
Socker, kakaosmör, torkat glutenfritt havrepulver, kakaomassa torkat rispulver, emulgeringsmedel (solroslecitin), arom (naturlig vanilj). Havrechokladen innehåller minst 43% kakaobeståndsdelar. Kan innehålla spår av MJÖLK, SOJA, GLUTEN, TRÄDNÖTTER.
Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där spannmål som innehåller gluten, nötter, mjölk och sojabönor hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 2315 kJ |
Energi | 553 kcal |
Fett | 35 g |
- Varav mättat fett | 21 g |
Kolhydrat | 56 g |
- Varav sockerarter | 38 g |
Protein | 4 g |
Salt | 0 g |
Förvaras i högst null°C för optimal hållbarhet upp till 450 dagar.
Total hållbarhet
Upp till 450 dagar
Tillverkningsland
Storbritannien
Företag
ScandChoco AB
Org.nr: 556721-5818
I en portion på 100g finns det 4g protein.
Per 100g portion innehåller Oat Mylk 56g kolhydrater tillsammans med 35g fett.
Oat Mylk är fri från deklarerade allergener.
På grund av tillverkningsprocessen kan Oat Mylk innehålla spår av följande allergener: spannmål som innehåller gluten, nötter, mjölk och sojabönor.
Du kan kontakta ScandChoco AB på följande sätt: Telefon: 042-29 27 90. Adress: Ängelholmsvägen 34, 254 42 Helsingborg.