Mjölkchoklad med en dominerande smak av kakao och mjölk. En "ny generation" choklad med en ren söt och intensiv smak av kakao, tack vare den nya och unika metoden för fermentering: Q-Fermentation. Fermentering är ett viktigt steg i utvecklingen av smaker. Cacao Barry upptäckte att specifika enzymer, som förekommer naturligt i odlingar, kan framhäva den renaste och intensivaste smaken i varje böna. Genom att välja dessa naturliga enzymer och tillsätta dem till kakaobönornas fruktkött, skapar bönderna en stark, homogen fermentering.
Storlek
1000gram
Socker, kakaomassa (Q-Fermentation™Program), kakaosmör, HELMJÖLKSPULVER, SKUMMJÖLKSPULVER, emulgeringsmedel (SOJALECITIN), naturlig vaniljarom. Minst 41% kakao.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller mjölk, laktos och sojabönor. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 2319 kJ |
Energi | 554 kcal |
Fett | 36.7 g |
- Varav mättat fett | 22 g |
- Varav fleromättat fett | 1.2 g |
- Varav enkelomättat fett | 11.7 g |
Kolhydrat | 42.8 g |
- Varav sockerarter | 41 g |
Protein | 10.3 g |
Salt | 0.24 g |
Fiber | 4.6 g |
Förvaras i 12°C till 20°C för optimal hållbarhet upp till 540 dagar.
Förvaringstemperatur
12°C till 20°C
Total hållbarhet
Upp till 540 dagar
Tillverkningsland
Spanien
Företag
Femtorp AB
Org.nr: 556604-9622
I en portion på 100g finns det 10.3g protein.
Per 100g portion innehåller Mjölkchoklad Alunga Pistoles 41% 42.8g kolhydrater tillsammans med 36.7g fett.
Mjölkchoklad Alunga Pistoles 41% innehåller följande allergener: mjölk, laktos och sojabönor.
Mjölkchoklad Alunga Pistoles 41% tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Femtorp AB på följande sätt: Telefon: 040-94 90 00. E-post: info@femtorp.se. Adress: Travbanegatan 3, 213 77 Malmö.