På ca. 5 minuter gör du en helt fantastisk, slät, len och smakfull chokladmousse på finaste Maracaibo 65 % Grand Cru mörk choklad från Felchlin. Detta chokladmoussegranulat innehåller karagener vilket ger moussen sin helt unika struktur och hållfasthet och den är dessutom fri från både ägg och gelatin. Så du kan själv bestämma om du vill göra moussen mejeribaserad utan ägg eller 100% växtbaserad. Ska du gjuta i silikonformar eller i glas, görs det med fördel direkt när moussen är klar, men den går även utmärkt att fylla i spritspåsar, förvara i kyl och använda dagen efter för att spritsa. Går även utmärkt att frysa. Går bra att smaksätta på olika sätt, t.ex. med kaffe, nötpasta och sprit.
Storlek
750gram
49% Kakaobönor (ursprung: Venezuela), socker, kakaosmör, glukossirap av majs, geleringsmedel (E407), vanilj.
Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där mjölk, mandel och hasselnöt hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 2338 kJ |
Energi | 563 kcal |
Fett | 39.3 g |
- Varav mättat fett | 23.9 g |
Kolhydrat | 41.5 g |
- Varav sockerarter | 37.2 g |
Protein | 5.6 g |
Salt | 0.4 g |
Förvaras i högst null°C för optimal hållbarhet.
Tillverkningsland
Schweiz
Företag
ÅSÖ AB
Org.nr: 556129-6723
I en portion på 100g finns det 5.6g protein.
Per 100g portion innehåller Maracaibo Chokladmoussegranulat 41.5g kolhydrater tillsammans med 39.3g fett.
Maracaibo Chokladmoussegranulat är fri från deklarerade allergener.
På grund av tillverkningsprocessen kan Maracaibo Chokladmoussegranulat innehålla spår av följande allergener: mjölk, mandel och hasselnöt.
Du kan kontakta ÅSÖ AB på följande sätt: Telefon: 0120-844 60. E-post: info@aso.se. Adress: Box 103, 597 22 Åtvidaberg.