Glutenfri saltlakrits dragerad med mjölkchoklad och ingefära. Har en bra ingefära sting.
Storlek
125gram
Socker, kakaosmör, helmjölkspulver, sirup, rismjöl, kakaobönor, invertsocker, ingefärspulver, arom: vanilj, lakrits, fuktighetsbevarande medel: sorbitol, risstärkelse, salmiak, emulgeringsmedel: sojalecitin, salt, ytbehandlingsmedel: kokosolja, karnaubavax. Kan innehålla spår av mandel och hasselnöt.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller mjölk och sojabönor. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där mandel och hasselnöt hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1958 kJ |
Energi | 467.7 kcal |
Fett | 23.1 g |
- Varav mättat fett | 14 g |
Kolhydrat | 58.3 g |
- Varav sockerarter | 47.2 g |
Protein | 5.7 g |
Salt | 0.6 g |
Förvaras i högst null°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
ScandChoco AB
Org.nr: 556721-5818
I en portion på 100g finns det 5.7g protein.
Per 100g portion innehåller Ginger Twist 58.3g kolhydrater tillsammans med 23.1g fett.
Ginger Twist innehåller följande allergener: mjölk och sojabönor.
På grund av tillverkningsprocessen kan Ginger Twist innehålla spår av följande allergener: mandel och hasselnöt.
Du kan kontakta ScandChoco AB på följande sätt: Telefon: 042-29 27 90. Adress: Ängelholmsvägen 34, 254 42 Helsingborg.