Dessa krossade karamelliserade kakaobönor från Ghana ger en både mjuk och smakrik kakaotouch med krispig textur och kan med fördel användas som vacker dekoration till mängder av desserter, bakverk, glass och praliner. De är också mycket användbara som ingrediens till olika typer av fyllningar och krämer, i chokladmousse, att blanda med choklad, ha i gianduja eller kanske användas till en smarrig för- eller varmrätt mm. De är ca. 2-3 mm i diameter.
Storlek
1000gram
Kakaobönor, socker, glukossirap, vatten.
Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där mjölk hanteras, och kan därför innehålla spår av detta. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 2121 kJ |
Energi | 531 kcal |
Fett | 34.7 g |
- Varav mättat fett | 21.1 g |
Kolhydrat | 42.3 g |
- Varav sockerarter | 31.6 g |
Protein | 7 g |
Salt | 0 g |
Förvaras i högst null°C för optimal hållbarhet.
Tillverkningsland
Schweiz
Företag
ÅSÖ AB
Org.nr: 556129-6723
I en portion på 100g finns det 7g protein.
Per 100g portion innehåller Felchlin, karamelliserade kakaonibs 42.3g kolhydrater tillsammans med 34.7g fett.
Felchlin, karamelliserade kakaonibs är fri från deklarerade allergener.
På grund av tillverkningsprocessen kan Felchlin, karamelliserade kakaonibs innehålla spår av mjölk.
Du kan kontakta ÅSÖ AB på följande sätt: Telefon: 0120-844 60. E-post: info@aso.se. Adress: Box 103, 597 22 Åtvidaberg.