En ljus allroundchoklad som passar till det mesta! Som baschoklad till praliner, tryfflar, ganacher, bon bons, neutrala- och smaksatta chokladkakor och bräck men är även utmärkt till olika varianter av mousse, kräm, bavaroise samt till sås, spegelgelé, bakverk och dekorationer och fungerar även bra för gjutning och överdrag.
Storlek
10000gram
Socker, kakaosmör, MJÖLKPULVER, kakaomassa, emulgeringsmedel (SOJALECITIN), naturlig vaniljarom.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller mjölk och sojabönor. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 2356 kJ |
Energi | 563 kcal |
Fett | 36.2 g |
- Varav mättat fett | 21.8 g |
Kolhydrat | 50.9 g |
- Varav sockerarter | 49.9 g |
Protein | 7 g |
Salt | 0.2 g |
Förvaras i 15°C till 18°C för optimal hållbarhet upp till 540 dagar.
Förvaringstemperatur
15°C till 18°C
Total hållbarhet
Upp till 540 dagar
Tillverkningsland
Belgien
Företag
ÅSÖ AB
Org.nr: 556129-6723
I en portion på 100g finns det 7g protein.
Per 100g portion innehåller ÅSÖ Choklad min 35%, mjölk, pellets 50.9g kolhydrater tillsammans med 36.2g fett.
ÅSÖ Choklad min 35%, mjölk, pellets innehåller följande allergener: mjölk och sojabönor.
ÅSÖ Choklad min 35%, mjölk, pellets tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta ÅSÖ AB på följande sätt: Telefon: 0120-844 60. E-post: info@aso.se. Adress: Box 103, 597 22 Åtvidaberg.