Marabou Daim är en Marabou Mjölkchokladkaka med krossade bitar av Daim som passar för alla tillfällen. Genom Cocoa Life, vårt program för en hållbar kakaoproduktion, bidrar Marabou till att kakao odlas på rätt sätt, för att skydda planeten och respektera mänskliga rättigheter i vår värdekedja. Läs mer om Cocoa Life här www.cocoalife.org.
Storlek
220gram
Ingredienser: Socker, kakaosmör, kakaomassa, rostade majsflingor/corn flakes (7 %) [majs, salt, socker, emulgeringsmedel/ emulgator (E 471)], vassle-/valle-/mysepulver (MJÖLK/MÆLK/MELK), SKUMMJÖLKSPULVER/SKUMMETMÆLKSPULVER/SKUMMETMELKPULVER, SMÖRFETT/SMØROLIE/MELKEFETT, vassle-/valle/myseprodukt (MJÖLK/MÆLK/MELK), palmolja/palmeolie, emulgeringsmedel/emulgator (SOJALECITINER), MANDEL/MANDLER (0,3 %), sockrad kondenserad SKUMMJÖLK/SKUMMETMÆLK/SKUMMETMELK, aromer, salt. KAN INNEHÅLLA ANDRA NÖTTER/NØDDER/NØTTER OCH VETE/HVEDE/HVETE. Minst 30% kakao/kakaotørstof.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller mjölk, sojabönor och nötter. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där spannmål som innehåller gluten hanteras, och kan därför innehålla spår av detta. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 2219 kJ |
Energi | 531 kcal |
Fett | 29 g |
- Varav mättat fett | 17 g |
Kolhydrat | 61 g |
- Varav sockerarter | 54 g |
Protein | 4.3 g |
Salt | 0.49 g |
Fiber | 1.8 g |
Förvaras i 10°C till 20°C för optimal hållbarhet upp till 305 dagar.
Förvaringstemperatur
10°C till 20°C
Total hållbarhet
Upp till 305 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Mondelez Sverige AB
Org.nr: 556014-4874
I en portion på 100g finns det 4.3g protein.
Per 100g portion innehåller Apelsin 61g kolhydrater tillsammans med 29g fett.
Apelsin innehåller följande allergener: mjölk, sojabönor och nötter.
På grund av tillverkningsprocessen kan Apelsin innehålla spår av spannmål som innehåller gluten.
Du kan kontakta Mondelez Sverige AB på följande sätt: Telefon: 08-627 10 00.