Hoppa till huvudinnehåll
MatOnline Logo
LivsmedelMatbutiker

© 2025 MatOnline. Alla rättigheter förbehållna.
Kategori och productdata tillhandahålls av dabas.com

  1. Livsmedel
  2. Kolonial/Speceri
  3. Buljonger/Fonder/Glacé
  4. Fonder
  5. Oxfond koncentrat Ekologisk
  1. Livsmedel/
  2. Kolonial/Speceri/
  3. Buljonger/Fonder/Glacé/
  4. Fonder/
  5. Oxfond koncentrat Ekologisk

Oxfond koncentrat Ekologisk

OSCAR

OSCAR Oxfond koncentrat Ekologisk är en kraftfull oxfond som passar bra till lite tyngre rätter och mörka såser. Det är en mycket smakrik fond. Du kan bland annat använda oxfondskoncentrat som bas till en rödvinsås, madeirasås eller i kokta rätter och grytor som boeuf bourguignon. Den är också bra som smaksättning om du vill ge maten en extra boost. En flaska med 1 l koncentrat ger upp till 51 l fond. Glutenfri och laktosfri.

Storlek

1000milliliter

Oxfond koncentrat Ekologisk

Ingredienser & Allergener

Ingredienser

Nötköttsfond* 64% (vatten, koncentrerad nötköttsfond*, pulver av nötköttsfond*), salt, socker*, maltodextrin*, jästextrakt*, stärkelse*, naturlig oxarom, karamelliserat socker*, förtjockningsmedel (xantangummi). *Ekologisk

Näringsinnehåll

NäringsämnePer 100g
Energi366 kJ
Energi86 kcal
Fett0.5 g
- Varav mättat fett0.2 g
Kolhydrat15.6 g
- Varav sockerarter8.7 g
Protein5.1 g
Salt22.8 g
Fiber0.5 g

Förvaring & Hållbarhet

Förvaras i 5°C till 20°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.

Förvaringstemperatur

5°C till 20°C

Total hållbarhet

Upp till 365 dagar

Ursprung & Tillverkare

Tillverkningsland

Danmark

Företag

OSCAR A/S

Org.nr: 13237409

Kontakt

Industrivej 36

DK-4683 Rönnede

Tel: +4556792200

Besök webbplats

Vanliga frågor om Oxfond koncentrat Ekologisk

Näringsvärde

Vad är proteininnehållet i Oxfond koncentrat Ekologisk?

I en portion på 100g finns det 5.1g protein.

Hur mycket kolhydrater och fett finns det i Oxfond koncentrat Ekologisk?

Per 100g portion innehåller Oxfond koncentrat Ekologisk 15.6g kolhydrater tillsammans med 0.5g fett.

←Tillbaka till Produkter