- Livsmedel
- Kolonial/Speceri
- Buljonger/Fonder/Glacé
- Fonder
- Demi-Glace
Demi-Glace
Knorr Professional Demi Glace ger dig som arbetar i restaurangkök en perfekt mörk grundsås med god kropp att bygga vidare på, samtidigt som du sparar tid och energi. Knorr Professional Demi Glace är gjord på naturliga ingredienser och har en fyllig smak av rostat kött och rödvin. Med Demi Glace får du en bra bas i din professionella matlagning.
Storlek
1010gram
Ingredienser & Allergener
Ingredienser
Köttbuljong 83% (vatten, nötkött, oxben), grönsaksbuljong (vatten, morötter, svamp, lök, tomater, vitlök, svartpeppar, timjan), kollagen (nöt), stärkelse, nötköttextrakt 1,0%, salt, karamelliserat socker, kalvextrakt 0,3%, rödvinsextrakt, tomatpuré, morotsjuicekoncentrat, lagerblad, svartpeppar. Gjord på 900 gram nötkött och oxben per 1L Demi Glace.
Näringsinnehåll
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 131 kJ |
Energi | 31 kcal |
Fett | 0.5 g |
- Varav mättat fett | 0.1 g |
Kolhydrat | 1.8 g |
- Varav sockerarter | 0.5 g |
Protein | 5.4 g |
Salt | 0.42 g |
Fiber | 0.5 g |
Förvaring & Hållbarhet
Förvaras i 15°C till 25°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
15°C till 25°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Ursprung & Tillverkare
Tillverkningsland
Nederländerna
Företag
Unilever Food Solutions Sverige
Org.nr: 556011-6146
Vanliga frågor om Demi-Glace
Näringsvärde
Vad är proteininnehållet i Demi-Glace?
I en portion på 100g finns det 5.4g protein.
Hur mycket kolhydrater och fett finns det i Demi-Glace?
Per 100g portion innehåller Demi-Glace 1.8g kolhydrater tillsammans med 0.5g fett.