Förhöj smakerna i dina kötträtter med glutenfri buljong. Under lång tid har buljong sjudit på råvaror av hög kvalitet för att få fram en riktigt fyllig smak. Kommer helt utan onödiga tillsatser, och med låg salthalt. Buljong är smidigt att använda och spar tid i köket. Kan användas både som bas till soppor och som smaksättning av pastarätter, såser, marinader och grytor.
Storlek
5000gram
Salt, glykossirap, AROMER (VETE, SELLERI), druvsocker, hydrolyserat vegetabiliskt protein, kryddor och GRÖNSAKSEXTRAKT (SELLERI), lök, rapsolja, oxköttextrakt, karamelliserat socker, klumpförebyggandemedel (E551), stärkelse, KRYDDOR (SELLERI), örter, kryddor (rosmarinextrakt).
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller vete och selleri. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 851 kJ |
Energi | 203 kcal |
Fett | 2.7 g |
- Varav mättat fett | 0.2 g |
Kolhydrat | 38.7 g |
- Varav sockerarter | 14.7 g |
Protein | 5.2 g |
Salt | 45.9 g |
Fiber | 0.6 g |
Förvaras i 15°C till 23°C för optimal hållbarhet upp till 730 dagar.
Förvaringstemperatur
15°C till 23°C
Total hållbarhet
Upp till 730 dagar
Tillverkningsland
Danmark
Företag
Martin & Servera AB
Org.nr: 556233-2451
I en portion på 100g finns det 5.2g protein.
Per 100g portion innehåller Köttbuljong 38.7g kolhydrater tillsammans med 2.7g fett.
Köttbuljong innehåller följande allergener: vete och selleri.
Köttbuljong tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Martin & Servera AB på följande sätt: Telefon: 08-722 25 00. Adress: Lindhagensgatan 133 , 104 25 Stockholm.